Manual kaʻina hana o ka valve butterfly uila

Manual kaʻina hana o ka valve butterfly uila

ʻO ka pahu lele maikaʻi-1 Kiwi lele maikaʻi ʻO ka pahu lele maikaʻi-2

1. E kau i ke kiwi ma waena o nā flanges ʻelua i hoʻokomo mua ʻia (e pono i ka pahu flange butterfly valve i hoʻokomo mua ʻia ke kūlana gasket ma nā welau ʻelua)

ʻO ka pahu THT Butterfly

2. E hoʻokomo i nā bolts a me nā nati ma nā ʻaoʻao ʻelua i loko o nā lua flange e pili ana ma nā wēlau ʻelua (pono ke hoʻololi ʻia ke kūlana o ka ʻili o ka flange butterfly valve), a hoʻopaʻa iki i nā nati e hoʻoponopono i ka palahalaha o ka ʻili.

THT Butterfly valve (2)

 

3. E hoʻopaʻa i ka flange i ka paipu ma ka wiliwili wahi.

THT Butterfly valve (3)

4. Wehe i ka valve.

THT Butterfly valve (4)

5. Weld i ka flange i ka paipu.

THT Butterfly valve (5)

6. Ma hope o ka maʻalili ʻana o ka hui kuʻi, e hoʻokomo i ka pahu e hōʻoia i ka nui o ka neʻe ʻana o ka pahu i loko o ka flange e pale ai i ka pōʻino o ka pahu, a e hōʻoia i ka loaʻa ʻana o ke degere wehe ʻana o ka papa pelelele (pono ka valve butterfly flange e e hoʻohui i ka gasket sealing);hoʻoponopono i ke kūlana valve a hoʻopaʻa i nā bolts a pau (e makaʻala ʻaʻole e wili paʻa);e wehe i ke kīpē e hōʻoia i ka wehe ʻana a pani ʻole ʻia ka pā kīpē, a laila e wehe iki ka pā valve.

THT Butterfly valve (6)

7. E hoʻopaʻa pono i nā nati a pau.

THT Butterfly valve (7)

8. E hōʻoia i ka hiki ke wehe a pani wale ka valve.'Ōlelo Aʻo: E hoʻopaʻa pono i ka pā ʻana o ka pelelele i ka paipu.

E hoʻomaopopo: ua hoʻoponopono ʻia ka wehe ʻana a me ka pani ʻana o ka mīkini hoʻokele i ka wā e haʻalele ai ka pahu lele uila i ka hale hana.I mea e pale ai i ke ala hewa i ka wā e hoʻopili ai ka mana, pono e wehe lima ka mea hoʻohana i ka hapalua (50%) kūlana ma mua o ka hoʻopili ʻana i ka lako mana, a laila kaomi i ke kī uila e nānā i ka hoʻololi a nānā i ka ʻaoʻao wehe o ka pahu kuhikuhi. o ka huila kuhikuhi.

 

 

 


Ka manawa kau: Nov-19-2020