En varm velkomst til hr. Yogesh for hans besøg

Den 10. juli besøgte kunden Mr.Yogesh og hans selskab Jinbinvalve med fokus på luftendæmper produkt, og besøgte udstillingshallen. Jinbinvalve udtrykte en varm velkomst ved sin ankomst:-D .

Denne besøgsoplevelse gav de to parter mulighed for at gennemføre yderligere samarbejde.

Jinbinvalve er en af ​​de førendeproducenter af luftspjældi Kina, berømt for sin høje kvalitet og pålidelige produkter.

Mr.Yogesh er meget interesseret i Jinbins produkter og håber at lære mere om dem gennem besøget. Under besøget introducerede fabrikkens teknikere fremstillingsprocessen forluftspjæld ventiltil Mr.yogesh, fra udvælgelsen af ​​råvarer til den teknologiske proces i produktionslinjen, hvilket viser Jinbins strenge kontrol med produktkvalitet og produktionsstandarder.

验厂水印版

Mr. Yogesh sagde, at han gennem observation på stedet havde en mere intuitiv forståelse af produktionsprocessen og kvalitetskontrol afluftspjæld, og han havde fuld tillid til Jinbins håndværk og tekniske styrke.

Derudover besøgte Mr.Yogesh også Jinbins udstillingshal, hvor han viste virksomhedens produktserier og anvendelsesområder.

展厅水印版

 

Udstillingshallen viste anvendelsessager af Jinbinvalve i olie-, kemiske, elektriske og andre industrier, hvilket gjorde det muligt for Mr. Yogesh at have enmere omfattende forståelse af Jinbins markedsandel og industriens indflydelse.

Mr. Yogeshsatte pris på de brede anvendelsesområder for Jinbins produkter og underskrev en ordre med Jinbinvalve på stedet.

Tak for hr.Yogeshtillid til Jinbinvalve, vil vi tage hans støtte som drivkraften, vil fortsætte med at forbedre produktkvaliteten og serviceniveauet og sikre, at hver ventil lever op til de højeste standarder.Vi ser frem til at vokse sammen med hans team i fremtiden og opnå mere succes sammen!

 

 


Indlægstid: 14-jul-2023