Company Nata

Tim THT uga awared sing kualitas ora mung guranteed dening Alat majeng & tata cara kontrol kualitas ketat, nanging uga wis mutusaké déning pengurus lan enterprise.In THT, sistem manajemen rampung ing-dhawuh iki uga dileksanakake kanggo guaratee saben prosedur saka THT departemen wis welll ngatur.
Peran orgnization tengah kanggo misi THT kang kasil ngirimke bahan kasebut kanthi aman, efisien, lan ekonomi. Tim THT kang pemimpin orgnization ndadekke pengalaman ngalangi lan prasetya tenan kanggo klien.

6259549