Produk Kita

KUALITAS, KINERJA, LAN WIN-WIN

Saiki, ana sekitar 100 karyawan.Produksi taunan wis tekan 300 ewu unit.Katup Jinbin wis dikembangake dadi produsen lan eksportir skala gedhe China.
More Detail

Babagan awake dhewe

UMUMTianjinTanggu Jinbin Valve Co., Ltd. kanthi merek THT minangka pabrikan gedhe ing China sing melu riset, pangembangan lan pabrik katup industri.Cedhak saka Beijing lan ing jejere pelabuhan Tianjin Xingang - pelabuhan paling gedhe ing China lor.Bebarengan karo ekonomi booming saka Tianjin Binhai New Area, industri klep dikembangaké kanthi cepet uga nuduhake vitalitas thriving!

ZX

 

kauntungan kita

Pemriksaan sing luwih ketat, wektu pangiriman sing cendhak, Jaminan kualitas paling apik

Kita duwe saham lan produk semi-rampung, Tim produksi sing efisien, piranti lunak 3D kanggo kantor lan Cedhak menyang pelabuhan Tianjin, mung 30 menit nyopir.
Hubungi Spesialis