Products kita

QUALITY, PERFORMANCE, lan WIN-WIN

Currently, there are around 100 staffs. The annual production has reached 300 thousand units. Jinbin valve has developed into the China's large-scale manufacturer and exporters. More Detail

Babagan awake dhewe

TianjinTanggu Jinbin Valve Co., Ltd. karo account saka THT iku sawijining perusahaan gedhe ing China melu riset, pembangunan lan Pabrik perusahaan valves.The industri iki diadegaké ing taun 2004 lan dumunung ing bunder ekonomi Bohai paling dinamis China. Kutha iki dumunung cedhak saka Beijing lan jejere port Tianjin Xingang - plabuhan paling gedhé ing lor China. Bebarengan karo ekonomi booming saka Tianjin Binhai Area New, industri klep dikembangaké kanthi cepet uga nuduhake vitalitas kanthi pedunung!

kauntungan kita

pengawasan cethané, wektu pangiriman Short, njamin kualitas Best

We kudu saham lan produk koma-rampung, tim produksi Efisien, lunak 3D kanggo kantor lan Close kanggo port Tianjin, driving mung 30 menit kang.
Hubungi Specialist a

Tampilan Online Chat!