Вентил за пеперутка

Производот се користи за гаснење или исклучување на протокот на корозивни или некорозивни гасови, течности и полутечни.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Вратен вентил

Вратите вентили се широко користени во вода од чешма, канализација, градежништво, нафта, хемиска индустрија, храна, медицина, текстил, енергија, брод, металургија

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Проверете го вентилот

Проверетениот вентил е еден вид вентил чии делови за отворање и затворање се кружен вентилски диск, кој може да го блокира обратниот проток на медиумот со сопствената тежина и среден притисок

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Затворен вентил

Вентилот е широко користен во општинската администрација, заштеда на вода, третман на отпадни води итн

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Вентил за очила

Се користи во гасоводен систем за средно гасоводи на индустриски и рударски претпријатија, општинска администрација, заштита на животната средина и други индустрии, особено погоден за апсолутно исклучување на токсични, штетни и запаливи гасови.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Воздушен амортизер

Амортизерот за воздух е погоден за димни гасови, правливи гасови итн.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

Нашите производи

КВАЛИТЕТ, ПЕРФОРМАНСИ И ПОБЕДА

Во моментов има околу 100 вработени.Годишното производство достигна 300 илјади единици.Jinbin вентил се разви во голем производител и извозник во Кина.
Повеќе детали
обратен вентил

обратен вентил

Силниот производствен капацитет го прави „ТХТ“ да им го обезбеди на корисниците она што им е потребно за најкратко време со навремена и ефикасна услуга за максимално да го постигнат задоволството на клиентите.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
обратен вентил

обратен вентил

Силниот производствен капацитет го прави „ТХТ“ да им го обезбеди на корисниците она што им е потребно за најкратко време со навремена и ефикасна услуга за максимално да го постигнат задоволството на клиентите.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
обратен вентил

обратен вентил

Силниот производствен капацитет го прави „ТХТ“ да им го обезбеди на корисниците она што им е потребно за најкратко време со навремена и ефикасна услуга за максимално да го постигнат задоволството на клиентите.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
обратен вентил

обратен вентил

Силниот производствен капацитет го прави „ТХТ“ да им го обезбеди на корисниците она што им е потребно за најкратко време со навремена и ефикасна услуга за максимално да го постигнат задоволството на клиентите.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
портен вентил

портен вентил

Тоа е во близина на Пекинг и веднаш до пристаништето Тијанџин Ксинганг - најголемото пристаниште во северна Кина.Заедно со растечката економија на новата област Тијанџин Бинхаи, брзо развиената индустрија за вентили, исто така, покажува просперитетна виталност!

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
портен вентил

портен вентил

Тоа е во близина на Пекинг и веднаш до пристаништето Тијанџин Ксинганг - најголемото пристаниште во северна Кина.Заедно со растечката економија на новата област Тијанџин Бинхаи, брзо развиената индустрија за вентили, исто така, покажува просперитетна виталност!

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
портен вентил

портен вентил

Тоа е во близина на Пекинг и веднаш до пристаништето Тијанџин Ксинганг - најголемото пристаниште во северна Кина.Заедно со растечката економија на новата област Тијанџин Бинхаи, брзо развиената индустрија за вентили, исто така, покажува просперитетна виталност!

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
портен вентил

портен вентил

Тоа е во близина на Пекинг и веднаш до пристаништето Тијанџин Ксинганг - најголемото пристаниште во северна Кина.Заедно со растечката економија на новата област Тијанџин Бинхаи, брзо развиената индустрија за вентили, исто така, покажува просперитетна виталност!

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
Вентил за очила

Вентил за очила

Силниот производствен капацитет го прави „ТХТ“ да им го обезбеди на корисниците она што им е потребно за најкратко време со навремена и ефикасна услуга за максимално да го постигнат задоволството на клиентите.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
Вентил за очила

Вентил за очила

Силниот производствен капацитет го прави „ТХТ“ да им го обезбеди на корисниците она што им е потребно за најкратко време со навремена и ефикасна услуга за максимално да го постигнат задоволството на клиентите.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
Вентил за очила

Вентил за очила

Силниот производствен капацитет го прави „ТХТ“ да им го обезбеди на корисниците она што им е потребно за најкратко време со навремена и ефикасна услуга за максимално да го постигнат задоволството на клиентите.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
Вентил за очила

Вентил за очила

Тоа е во близина на Пекинг и веднаш до пристаништето Тијанџин Ксинганг - најголемото пристаниште во северна Кина.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
вентил за затворач

вентил за затворач

Силниот производствен капацитет го прави „ТХТ“ да им го обезбеди на корисниците она што им е потребно за најкратко време со навремена и ефикасна услуга за максимално да го постигнат задоволството на клиентите.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
вентил за затворач

вентил за затворач

Силниот производствен капацитет го прави „ТХТ“ да им го обезбеди на корисниците она што им е потребно за најкратко време со навремена и ефикасна услуга за максимално да го постигнат задоволството на клиентите.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
вентил за затворач

вентил за затворач

Силниот производствен капацитет го прави „ТХТ“ да им го обезбеди на корисниците она што им е потребно за најкратко време со навремена и ефикасна услуга за максимално да го постигнат задоволството на клиентите.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ
вентил за затворач

вентил за затворач

Силниот производствен капацитет го прави „ТХТ“ да им го обезбеди на корисниците она што им е потребно за најкратко време со навремена и ефикасна услуга за максимално да го постигнат задоволството на клиентите.

ПОВЕЌЕ ДЕТАЛИ

За нас

ОПШТОTianjinTanggu Jinbin Valve Co., Ltd. со бренд на THT е голем производител во Кина кој се занимава со истражување, развој и производство на индустриски вентили. Компанијата е основана во 2004 година и се наоѓа во најдинамичниот Бохајски економски круг на Кина.Тоа е во близина на Пекинг и веднаш до пристаништето Тијанџин Ксинганг - најголемото пристаниште во северна Кина.Заедно со растечката економија на новата област Тијанџин Бинхаи, брзо развиената индустрија за вентили, исто така, покажува просперитетна виталност!

ZX

 

Наша предност

Построга проверка, кратко време на испорака, гаранција за најдобар квалитет

Имаме залихи и полупроизводи, ефикасен тим за производство, 3D софтвер за канцеларија и блиску до пристаништето Тијанџин, само 30 минути возење.
Контактирајте со специјалист