Produk kami

Kualitas, kinerja, jeung meunang-meunang

Currently, there are around 100 staffs. The annual production has reached 300 thousand units. Jinbin valve has developed into the China's large-scale manufacturer and exporters. leuwih jéntré

Tentang Kami

TianjinTanggu Jinbin klep Co., Ltd. kalayan merek THT mangrupakeun produsén badag di Cina dina aktipitas panalungtikan, ngembangkeun jeung pabrik parusahaan valves.The industri didirikan dina 2004 sarta ayana di bunderan ékonomi Bohai paling dinamis Cina. Éta deukeut ti Beijing sarta salajengna ka port Tianjin Xingang - port panggedéna di kalér Cina. Marengan ékonomi booming di Tianjin Binhai Area Anyar, industri valves dimekarkeun gancang ogé nempokeun vitalitas thriving!

kauntungan urang

inspeksi Stricter, waktu pangiriman Short, garansi kualitas Best

Simkuring gaduh saham jeung produk semi-réngsé, tim produksi Cekap, software 3D pikeun kantor jeung Tutup ka port Tianjin, nyetir ukur 30 menit urang.
Ngahubungan Spesialis a