Produktet tona

CILËSISË, PERFORMANCËS DHE FITUES

Aktualisht, ka rreth 100 staf.Prodhimi vjetor ka arritur në 300 mijë njësi.Valvula Jinbin është zhvilluar në prodhues dhe eksportues në shkallë të gjerë të Kinës.
Me shume detaje

Rreth nesh

E PËRGJITHSHMETianjinTanggu Jinbin Valve Co., Ltd. me markë THT është një prodhues i madh në Kinë i angazhuar në kërkimin, zhvillimin dhe prodhimin e valvulave industriale. Kompania është themeluar në vitin 2004 dhe ndodhet në rrethin më dinamik ekonomik Bohai të Kinës.Është afër Pekinit dhe pranë portit Tianjin Xingang - porti më i madh në Kinën veriore.Së bashku me ekonominë në lulëzim të Zonës së Re Tianjin Binhai, industria e zhvilluar me shpejtësi të valvulave tregon gjithashtu vitalitet të lulëzuar!

ZX

 

Avantazhi ynë

Inspektim më i rreptë, Koha e shkurtër e dorëzimit, Garancia e cilësisë më të mirë

Ne kemi stoqe dhe produkte gjysëm të gatshme, ekip efikas prodhimi, softuer 3D për zyrë dhe afër portit Tianjin, vetëm 30 minuta me makinë.
Kontaktoni një specialist